0 elementer
(+47) 22 61 68 00

Det er når det virkelig gjelder at god kunnskap er viktig. Det gir trygghet for ansatte og ledelsen. Som en av landets ledende kursarrangører innen trygghet og sikkerhet leverer vi spesialtilpassede kurs innen følgende områder:

[table id=6 /]

 

Kort oppsummering av våre kurs

Sikkerhetsakademiet kan tilby deg og din bedrift kurs i fire sentrale hovedemner, og på forespørsel, et skreddersydd program med godt kursinnhold fra erfarne foredragsholdere. Vi har samarbeid med Navigare Seceurity på enkelte kurs.

Skreddersydde brannkurs for bedrifter, hoteller, borettslag, institusjoner utesteder m.m.

Kurset er rettet mot HMS-personell og brannvernledere i private og offentlige virksomheter (slik som barnehager, skoler, fritidshjem, kirker, forsamlingslokaler, overnattingssteder, salgslokaler, industri og helseinstitusjoner med flere). Kurset vil dermed være nyttig for brannvernledere og andre med tilknytning til forebyggende brannvernarbeid i sitt daglige virke.

 

Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

Kurset gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS arbeidet og gjennomføres i tråd med Arbeidstilsynets veileding for denne type opplæring. Kursbevis blir utstedt etter gjennomført kurs for å oppfylle kravet til skriftlig dokumentasjon.

Førstehjelp er definert som den første hjelpen alle kan hjelpe til med når det oppstår en plutselig skade eller når sykdom inntreffer.

Førstehjelp handler om å tørre å gjøre noe i en akutt situasjon, og tørre å ta ledelse og varsle 1-1-3 (ambulanse). Gjennom å tilegne oss kunnskap rundt førstehjelp vil det kunne gjøre oss i stand til å bidra til å redde liv.

Sikkerhetsakademiet kan tilby skreddersydde førstehjelpskurs med erfarne instruktører for grupper, firmaer og institusjoner. Vi har HLR-dukker og nødvendig kompetanse for å gi deg den kunnskapen du trenger. Kanskje det er du​ som er med på å redde liv neste gang?

Les mer

Har din bedrift gode rutiner for behandling av alvorlige trusler og ved funn av uidentifiserbare gjenstander?

Gjennom vår samarbeidspartner Navigare Security AS har vi utviklet et kurs som tar for seg opptreden under mottak av trusler og ved funn av gjenstander. Opptreden ved trusselsituasjoner krever at den enkelte bedrift har etablert gode rutiner. I løpet av kurset vil ansatte med ansvar for kommunikasjon og drift lære seg samtalemetodikk, samarbeid med politiet og råd og vink om riktig fremgangsmåte.
Kursansvarlig har lang erfaring fra politiets Beredskapstropp og politiets Bombegruppe.
Kurset tilpasses bedriftens behov, men kan gjennomføres over 3 til 4 timer.

 

I tilllegg til kurs nevnt over, tilbyr Sikkerhetsakademiet skreddersydde kurs for bedrifter innen:

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk