0 elementer
(+47) 22 61 68 00

Brannvern

Skreddersydde brannkurs for bedrifter, hoteller, borettslag, institusjoner utesteder m.m. Avhengig av kursets omfang, vil kursdeltakere for eksempel lære:

  • Informasjon om den nye forskriften
  • Brannforebyggende arbeid
  • Ordensregler og branninstruks
  • Slukkemidler
  • Ulike slukkingsmetoder
  • Bruk av brannslukningsutstyr (en  brannøvelse kan inngå i kurset)
  • Ulike brannvarslings- og slukkingsanlegg m.m.
  • Hvilke forutsetninger som må være tilstede for at en brann kan oppstå.
  • Relevante lover og forskrifter
  • Evakuering

Vi tilbyr også et brannvernlederkurs som gjør brannvernledere i stand til å utarbeide interne kontrollrutiner, brannteknisk dokumentasjon, øvelsesplanlegging og rutiner i henhold til regelverket. (Ny forskrift viser ikke til krav om Brannvernledere.)

Kurset gjennomføres med mest mulig praktisk tilnærming, og med dialog med deltakerne. Målet er å gi brannvernledere grunnleggende kunnskaper om brannvern i henhold til regelverket, og til å opprette og vedlikeholde en effektiv brannvernorganisasjon og dokumentasjon.

Kurset er rettet mot HMS-personell i private og offentlige virksomheter som barnehager, skoler, fritidshjem, kirker, forsamlingslokaler, overnattingssteder, salgslokaler, industri og helseinstitusjoner med flere. Kurset vil være nyttig for brannansvarlig og andre med tilknytning til forebyggende brannvernarbeid i sitt daglige virke.

Våre instruktører jobber til daglig i brann- og redningsetaten.

Vi har også utleie av brannslokkingsutstyr. Ta kontakt for mer informasjon.

Sikkerhetsakademiet benytter miljøvennlige brannkar i sine brannøvelser

Sikkerhetsakademiet benytter miljøvennlige brannkar i sine brannøvelser

 

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk