0 elementer
(+47) 22 61 68 00

Førstehjelp

Førstehjelp er definert som den første hjelpen alle kan hjelpe til med når det oppstår en plutselig skade eller når sykdom inntreffer. Førstehjelp handler om å tørre å gjøre noe i en akutt situasjon, og tørre å ta ledelse og varsle 1-1-3 (ambulanse). Gjennom å tilegne oss kunnskap rundt førstehjelp vil det kunne gjøre oss i stand til å bidra til å redde liv.

De første minuttene etter at en ulykke eller akutt sykdom inntreffer er livsviktig, og det er lite som skal til for å redde liv. Du må bare vite hva du skal gjøre! Førstehjelp er ferskvare, og førstehjelpskunnskaper må læres og holdes ved like. Det er viktig å kunne bidra med umiddelbar førstehjelp hvis et familiemedlem, en kollega eller en fremmed blir akutt syk eller skadet.

Vi har HLR-dukker og nødvendig kompetanse for å gi deg den kunnskapen du trenger for å redde liv. Kanskje det er du​ som er med på å redde liv neste gang?

Undervisningen består av en teoretisk og en praktisk tilnærmning.
Undervisningen blir tilrettelagt behovet til kunden med de tema som er aktuelle.
– De ansattes ansvar
– Håndtering av brannskader
– Heimlich-metoden (for spebarn, barn og voksne)
– Hjerte og lungeredning
– Stabilt sideleie
– Fallskader
– Bruk av kompressor
– Allergiske reaksjoner, gift-telefonen (22 59 13 00)
– Behandling av slag med stump gjenstand eller kuttskader
Sikkerhetsakademiet har erfarne instruktører med bakgrunn fra operativ ambulansetjeneste, Brannvesenet og psykiatri.
Enkelte av instruktørene har over 20 års erfaring i førstehjelpsundervisning!

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk