0 elementer
(+47) 22 61 68 00

Jobb-portal for vektere

- kom lettere i jobb

Vi i Sikkerhetsakademiet ønsker at du skal lykkes i det du gjør og det du liker. For oss er det viktig å vite at alle kursdeltagere fra våre kurs kommer ut i jobb og er kvalifiserte for den jobben de skal gjøre. Vi samarbeider med flere firma om formidling av praksisplass og enkelte oppdrag.  Spør oss om du er interessert i å vite mer.

Stillingene under er hentet fra Finn.no og NAV.no. Kontakt ansvarlig i den enkelte stillingsannonsen for formell søknad og CV.

 

ALLE LEDIGE STILLINGER

Finn.no:

[wp-rss-aggregator exclude=»4506″]

Nav:

[wp-rss-aggregator exclude=»4520″][wp-rss-aggregator exclude=»4532″]

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk