0 elementer
(+47) 22 61 68 00

Kursoversikt og påmelding


Se eksempler på timeplaner: Timeplan dagtid – Timeplan kveldstid  (Grønn markering er undervisning i klasserom. Tider kan variere noe fra kurs til kurs)

Vi setter opp kurs kontinuerlig, så følg med på denne siden. Er denne siden tom? Se vår TERMINPLAN.
For firma og organisasjoner arrangerer vi gjerne egne skreddersydde kurs.
Se detaljer om våre enkelte kurs i hovedmenyen under menyvalget Kursprogram. Spørsmål? Send oss epost til post@sikkerhetsakademiet.no.

Kursstart forutsetter et minimum antall deltakere. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs ved for få deltakere.

Betaling og vilkår

Betaling: Betaler du hele kursavgiften for vekterkurset i én betaling får du 2000,- rabatt. Har du tatt vekterkurs hos oss får du også 10% rabatt på kursene konflikthåndtering og forsvars-, og pågripelsesteknikker. Egne avtalepriser for vaktselskaper. Rabattene gjelder på ordinær pris og ikke i kombinasjon med andre rabatter. Velger du delbetaling for vekterkurset skal minimum 7 000,- betales før kursstart.

Se våre kurspriser

Vilkår: Påmelding er bindende. Kostnadsfri avmelding inntil 7 dager før kursstart, avmelding etter dette gir gebyr på 50% av kurspris. Ved fravær skal dokumentasjon, som for eksempel legeerklæring, vises. Tapt undervisningstid må tas igjen. Konte-eksamen koster 650,-.
Ved stryk på eksamen de gangene man har til rådighet sier Politidirektoratet at hele kurset på tas på nytt. Vi tilbyr nytt kurs til halvpris for de som stryker på eksamen og ønsker å ta kurset på nytt.

Sending av kursbevis

Sending av kursbevis

Kursbevis for vekterkurs blir sendt i posten. Kursbevis for øvrige kurs blir sendt per e-post så fort eksamen er bestått og betaling registrert.

Norsk lese-test

Vi anbefaler alle å ta en norsk lese-test før man melder seg på vekterkurs hos oss. Testen er gratis og tar 10 minutt å fullføre. Det trengs ingen forberedelse for å ta lese-testen.

Klikk her for norsk lese-test

Ofte stilte spørsmål

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk