0 elementer
(+47) 22 61 68 00

Nettbutikk

Vår nettbutikk inneholder en rekke varer for vektere, ordensvakter, verter, og andre i bransjen. Den er også utmerket for firma til å bestille varer til ansatte.
Ønsker du å bestille varer som er i katalogen eller betale med firmafaktura utenfor nettbutikken kan du ringe oss på telefon 22 61 68 00 eller sende en e-post til post@sikkerhetsakademiet.no.

Rask levering

14 dagers bytterett

Rask support

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk