0 elementer
(+47) 22 61 68 00

Norsktest

Klikk på den grønne knappen «Start» for å ta testen. Når du har fullført sender du resultatet til oss. Se nederst på siden.

Veiledning til norsktest

Kompetanse Norge har utviklet kartleggingsverktøy i grunnleggende ferdigheter. Verktøyet består av egenvurderinger i lesing/skriving. Lesetesten måler en kombinasjon av lesehastighet og leseforståelse. Den tar 10 minutt å fullføre og består av 30-40 spørsmål.

Resultatene i Lesetesten gir kun en indikasjon på ferdighetsnivå og de kan fungere som utgangpunkt for å planlegge et videre opplæringsløp. Etter at testen og sjekkene er gjennomført, får testaker tilgang til siden Råd og Tips. Siden gir informasjon om hvor man kan henvende seg for å få hjelp, eller hva man kan gjøre på egenhånd for å forbedre egne ferdigheter. Lykke til.

Etter testen

Når du er ferdig med norsktesten ønsker vi at du tar et skjermbilde og sender en e-post til oss med ditt resultat. Legg skjermbildet som et vedlegg (f.eks som et uredigert bilde). Send e-posten til kontakt@sikkerhetsakademiet.no

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk