0 elementer
(+47) 22 61 68 00
N

Sikkerhetsakademiet gir deg kunnskap om sikkerhet

Vårt mål er å levere kurs av beste kvalitet gjennom å ha et godt kursopplegg og gode kurskompendier. Det er de flinke instruktørene som gjør oss gode. De er godt kvalifiserte og erfarne i holde leksjoner, øvelser og reelle Case.

Antall instruktører

Antall som har tatt vekterutdannelse/kurs de 3 siste årene hos Sikkerhetsakademiet

Kurset er veldig lærerikt og med veldig dyktige instruktører. Det er måten de lærer bort ting på som vekker en interesse hos alle.

Christina

Vekter under opplæring

%

Prosentandel som sier de er meget/godt fornøyd med kurs hos oss (Juni, 2015)

Dette er Sikkehetsakademiet

Sikkerhetsakademiet AS er en utdanningsinstitusjon med fokus på alle aspekter av sikkerhet. Vi er spesielt godt kjent for våre vekter- og ordensvaktkurs. Sikkerhetsakademiet tilbyr også kurs til bedrifter i Konflikthåndtering, HMS, Førstehjelp og Brannvern.

Sikkerhetsakademiet har godkjenning fra Politidirektoratet til å holde vekterkurs, og har siden høsten 2010 utdannet godt over 1000 vektere. Vi har flere brannmenn, jurister, leger, politibetjenter og tidligere forsvaransatte som gjør kurs i sikkerhet til noe unikt. Kurset og kunnskapen skal være noe du husker. Derfor velger vi riktig pedagogisk måte til rett publikum.

I 2013 ble selskapet kjøpt av Pro Sec Professional Security AS. Det er et av landets ledende selskaper innen arrangementssikring og har over 25 års erfaring fra sikkerhetsbransjen. I den forbindelse fikk Sikkerhetsakademiet inn ny ledelse og ny administrasjon. Selskapet driftes nå av medarbeidere med lang erfaring fra politiet, Beredskapstroppen, Justisdepartementet og det private næringsliv.

Ring oss om kurs

22 61 68 00

Kontakt oss

Vi er tilgjengelig for kurs i alle deler av landet.

Vi samarbeider dessuten tett med Navigare Security AS om kurs i konflikthåndtering, arrestasjonsteknikk og (lovlig) bruk av tvangsmidler, risikohåndtering, trusselsituasjoner som bombetrusler m.m. De tilbyr bl.a. skreddersydde 3-5 dagers kurs i konflikt- og risikohåndtering for journalister og andre som skal reise på oppdrag til risikoutsatte områder. Navigare Security AS yter også konsulenttjenester rundt risikohåndtering, beredskapsplanlegging og sikkerhetsvurderinger i inn- og utland, og har lang erfaring bl.a. fra risikoutsatte områder i Øst-Europa, Russland, Afrika og Midtøsten.

De tilbyr også sikring av personer og verdier, og tekniske løsninger for kryptert og NATO-godkjent telekommunikasjon, samt WireWatch, en sikkerhetsløsning spesielt utviklet for telecom-, strøm- og transportnæringen (jernbane, kollektivtransport mm).

Sikkerhetsakademiet AS er et fleksibelt selskap som strekker seg langt for å løse kundens behov.

Sandstuveien 70 F G

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk