0 elementer
(+47) 22 61 68 00

Ordensvaktkurs

Hovedmålet med kurset er at ordensvakter skal læres opp til å forebygge konflikter og få opplæring med sikte på å løse konflikter uten bruk av vold.

Kurset skal gi nye ordensvakter et godt startgrunnlag og gi de som allerede er erfarne ordens vakter en bevisstgjøring på seg selv og de problemer man kan møte i yrket.

Etter endt kurs skal den enkelte kunne gå inn å jobbe på utesteder med den selvtillit og bevissthet som trengs for å redusere skader på seg selv og gjester. De skal kunne arbeide bevist for å forebygge vold og skal kunne ta ansvar i nødsituasjoner på sin arbeidsplass.

Kurset er godkjent av Politiet i det politidistriktet det skal avholdes, og kreves for å jobbe som ordensvakt. Ordensvaktbrikke kan hentes ut på lokal Politistasjon etter bestått kurs ved framvisning av kursbevis.

Instruktører:

Våre instruktører har relevant utdanning og bred erfaring innen sine fagområder. De er til enhver tid faglig oppdatert og opptatt av egen videreutdanning. Alle ansatte i Sikkerhetsakademiet er oppdatert på gjeldene lover og regler. Dette for å gi våre kunder et optimalt utbytte etter å ha gjennomført opplæring hos oss. Vi har god kjenning fra Politidirektoratet til å holde kurs.

Kursets innhold:

  • Ordensvaktens rolle
  • Juridiske fag
  • Tekniske hjelpemidler
  • Førstehjelp med bruk av dukker
  • Brannvern
  • Tegn og symptomer på rusmiddelbruk

Kurset avsluttes med eksamen.

Ole Vidar Oiseth

Ole Vidar Øiseth

Vi er det eneste selskap som tilbyr «Tegn og Symptomer» som en bonus på våre ordensvaktkurs. Ole Vidar Øiseth fra Politihøyskolen gir en god innføring i hvordan avdekke rusmisbruk og hvordan forholde seg til rusmisbrukere.

 

 

Kurspåmelding

 

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk