0 elementer
(+47) 22 61 68 00

– Jeg ønsker å starte et vaktselskap. Hva gjør jeg?

– Jeg ønsker å opprette firmaavtale om vekterkurs for de ansatte

For å sikre best mulig pris og kvalitet på de ansattes vekterutdanning, anbefales det å signere en firmaavtale på levering av vekterkurs med Sikkerhetsakademiet.

– Jeg ønsker å søke om politiattest (vandelsattest)

Hver enkelt kan nå søke om politiattest elektronisk hos Politiet. Man må legge ved en beskrivelse av formål for søknaden om politiattest. Politiattest skal bare utstedes når det foreligger et konkret tilbud om stilling i vaktvirksomhet.

Vi bruker informasjonkapsler. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av disse. Mer informasjon

Vi bruker informasjonkapsler på nettsiden for å kunne gi deg relevant innhold. Ved å bruke denne siden og relatert innhold godtar du bruken av informasjonskapsler med hensyn til analysering, tilpasset innhold og annonser. Ved å navigere videre på nettsiden aksepterer du bruken av "cookies". Sikkerhetsakademiet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å kunne tilby tjenestene våre og for å hjelpe til med å samle inn informasjon. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av en rekke tall og bokstaver som entydig identifiserer datamaskinen din, men den kan også inneholde annen informasjon. Google identifikatorer er plassert på nettsiden for å kunne gi Sikkerhetsakademiet informasjon om hvordan vi kan tilpasse nettsiden bedre.

Lukk